24/7 staat ons deskundig personeel ter beschikking.
Verhuur van materieel voor korte en lange termijn.

Gerealiseerde projecten

Hieronder ziet u enkele van onze gerealiseerde projecten. Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Nieuwe sluis Terneuzen

De Nieuwe Sluis gaat zorgen voor een betere toegang en vlottere doorstroming vanaf de Westerschelde naar het Kanaal van Gent naar Terneuzen en verder.

Baecke heeft voor dit project enkele speciale constructiewerken gerealiseerd waaronder een op maat gemaakte plaat om de damwanden proper te maken. Verder staat Baecke ook in voor de baggersupport op het tijdelijke stort.

Kanaaldok B2

Baecke stond in voor de laswerken aan de zwaarste kademuur ooit in België.
Deze kademuur is 800 meter lang en is geschikt voor een waterdiepte tot 18 meter.

Inovyn

Baecke verzorgt de verlading van zout op Inovyn te Antwerpen.
Voor alles in goede banen te leiden maken we gebruik van een vrachtwagen met kipper en 2 wielladers die elke dag de fabriek van zout voorzien.

Amoras - THV SeReAnt

Voor de tijdelijke handelsvereniging SeReAnt voeren wij verschillende werken uit. Dit houdt vooral montage werkzaamheden in. Hieronder zie je enkele foto's van de uitgevoerde werkzaamheden.

Fort Sint-Filips

Fort Sint-Filips werd aan het einde van de zestiende eeuw gebouwd met de bedoeling om de scheepvaart te kunnen controleren en maakte deel uit van de hele fortengordel aan de Schelde. Vandaag de dag is het fort één van de sterkst vervuilde plaatsen van België.

Het fort wordt omringd door een bentonietwand, hiervoor moet eerst de vervuilde grond uitgegraven worden.

Hieraan helpen wij een handje mee door het interne transport te doen van de vervuilde grond m.b.v. tractoren met overdruk, waardoor onze collega's geen risico lopen.

Wilt u informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en wij maken voor u een offerte op maat.